En een huwelijk met Peter...

Massa is Kassa-ster Nicol open over kinderwens

6 november 2021 10:06 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot SBS 6
In het nieuwe seizoen van Massa is kassa wijkt Nicol Kremers niet van de zijde van Peter Gillis. De vriendin van de vakantieparkenmagnaat heeft hun toekomst helder voor ogen.

In een interview met LINDA.nl reageert Kremers (31) op de vele geruchten die over haar en de familie Gillis de ronde doen. 

Vieze parken

Zo relativeert ze de kritiek op de gebrekkige hygiëne op de parken: "Natuurlijk doen wij lang niet alles goed, maar normaal melden mensen zich dan bij de receptie en lossen we het op. Nu hadden we mensen die voor 175 euro een vakantie hadden geboekt, niet tevreden waren en vervolgens 2000 euro eisten. Anders zouden ze naar de media stappen. We werden gewoon gechanteerd."

Kinderen

Kremers deed ook een boekje open over haar gezinsleven. Kijkers van de realityserie vinden het nog steeds vreemd dat ze haar vier kinderen, van 4, 5, 6 en 10 jaar oud, bewust buiten beeld houdt. Nicol verklaart dat de kids de serie mogen kijken, maar ze wil haar kroost de verre van gezellige online meningen besparen en dus wordt de camera niet op hen gericht. Tijdens opnames van Massa is kassa zijn ze wel altijd in de buurt.

Gezinsuitbreiding

Nu Peters dochter Inge sindskort een kleintje heeft, is Nicol ook een beetje oma. Al dat babygeluk brengt haar niet op ideeën: "Of Peter en ik nog samen kinderen willen? Absoluut niet", zegt ze lachend. "Nee hoor, we hebben er samen zeven, het is goed zo. Een huwelijk zou nog wel leuk zijn, maar daarvoor moet je bij Peter zijn."

Het zesde seizoen van Massa is kassa is vanaf maandag 8 november om 20.30 uur te zien bij SBS 6.

Meer over