MasterChef terug op Net 5

Sterrenchefs in spe opgelet: De Nederlandse versie van MasterChef komt in 2014 terug bij Net5. Het programma begint dan aan zijn derde seizoen.

Het is geen verassing dat het programma terugkomt op televisie want de eerste twee seizoenen waren erg populair met  gemiddeld 300.000 kijkers. “We zijn heel trots op een A-merk als MasterChef en daarom kan een derde seizoen in Nederland niet uitblijven”, aldus programmadirecteur Net 5 Justine Huffmeijer.

Veranderingen

Het derde seizoen kent wel een aantal veranderingen. Goed nieuws voor de fans is dat Masterchef volgend jaar dagelijks in plaats van wekelijks te zien is. Daarnaast wordt het programma dit keer uitgezonden zonder presentator. In 2010 en 2011 praatte Renate Verbaan de boel nog aan elkaar.

Masterchef

MasterChef is een zoektocht naar hét amateur kooktalent. Deelnemers worden vaak voor grote uitdagingen gesteld. Zo moeten ze binnen korte tijd ingewikkelde gerechten op tafel toveren. Ook het samenwerken in een team gaat niet altijd van een leien dakje. Op dit moment worden op Net 5 de internationale variant MasterChef UK en de jeugdige variant Junior MasterChef uitgezonden. Ook deze programma's zijn een hit en dus kan een vervolg op de originele variant niet uitblijven.

Aanmelden

Kookgekken kunnen zich aanmelden via de website van Net 5. Een precieze uitzenddatum van het nieuwe seizoen is nog niet bekend.

Reageren