Meer muziek

Dit is de datum voor Matthijs Gaat Door seizoen 2

24 augustus 2021 16:43 | amusement | Door Irma Tomas

© ANP
Het eerste seizoen van Matthijs Gaat Door werd fantastisch ontvangen door zo'n beetje iedereen. Dus natuurlijk komt er een tweede seizoen. Met veel leuke muziek.

Vorig jaar zorgde Matthijs Gaat Door voor veel bijzondere tv-momenten. Willeke Alberti die een mooi lied zong voor Rob de Nijs, Colin Benders en Cato van Dijk die I Feel Love van Donna Summers deden en het ontroerende nummer van André van Duin en Danny Vera.

Joost Prinsen 

Matthijs doet het ook dit seizoen natuurlijk niet alleen. Sven Hammond is er met zijn Big Band en elke zaterdag is er een liefdesgedicht door Joost Prinsen (die zelf een prille relatie heeft met Noraly Beijer). De rubriek 'Forever Young' keert terug en nog veel meer.

Youp van 't Hek

De eerste aflevering is eenmalig op zondag 5 september. Daarna keert het programma terug op de zaterdag. In de eerste uitzending is Youp van 't Hek een van de gasten. Hij begint aan zijn laatste ronde langs de theaters en hij gaat zingen met de Sven Hammond Big Band.

Matthijs gaat door is zondag 5 september om 21.35 uur te zien op NPO 1 en vanaf de tweede uitzending elke zaterdag om 21.35 uur op NPO 1.

Meer over