Op pad in Parijs

Matthijs van Nieuwkerk: ‘Opnames van het tweede seizoen Chansons! in volle gang’

1 juni 2022 14:12 | amusement | Door Esther Hut

© RTL

Dat er een tweede seizoen van Chansons! op de planning stond was al bekend, maar nu zijn inmiddels ook de opnames begonnen. Dat vertelde Matthijs van Nieuwkerk gisteravond aan tafel bij Beau.

"Ik ga morgen met de trein terug naar Parijs, waar ik ook vandaan kwam. Ik ben daar met Rob (Kemps red.) en we hebben nog zo’n acht dagen te gaan.”

Het Franse lied

In het BNNVARA-programma praten de presentator en Snollebollekes-zanger over hun gedeelde liefde voor het Franse lied. Matthijs laat bij Beau weten dat ze het in het nieuwe seizoen onder andere gaan hebben over Yves Montant, Barbara Pravi en Boris Vian.

Het eerste seizoen werden in eerste instantie vier afleveringen van gemaakt, maar deze werden zo goed bekeken dat een tweede seizoen niet kon uitblijven.

Boek

Naast de serie brachten Matthijs en Rob afgelopen november ook een boek uit. Hierin hebben de heren de mooiste verhalen uit de serie opgetekend, aangevuld met persoonlijke anekdotes, unieke foto’s, nieuwe belevenissen en terugblikken. Er staan ook talloze lijstjes in: van de beste zanger tot het beste terras van Parijs.

Wanneer het tweede seizoen van Chansons! precies te zien zal zijn op tv is nog niet bekend.

Meer over