Mattie en Wietze uit elkaar

4 mei 2017 17:19 | amusement | Door Televizier

© Q-music

Het ondenkbare gebeurt: Mattie Valk en Wietze de Jager zijn geen radioduo meer. Volgens de Telegraaf kiest Mattie voor het grote geld bij QMusic en laat hij 'vriend' Wietze gebroken en verdrietig achter.

Terwijl Wietze dacht dat hij samen met Mattie in onderhandeling was voor een nieuw contract bij Sky Radio, bleek de donkerharige radioman in het geniep een nieuw dik contract met QMusic te hebben afgesloten.

600.000 euro

En dus krijgt Mattie voortaan een jaarsalaris van 600.000 euro plus een stinkend dure Tesla terwijl Wietze alleen achterblijft. Volgens De Telegraaf zou Mattie zijn 7 jaar durende succesvolle samenwerking met Wietze via een appje hebben opgezegd. Dat zou toch wel heel erg treurig zijn.

Geboeid

Maar het verhaal is nog erger: De Telegraaf zegt dat Wietze achter het bedrog van Mattie kwam voor het contract rond was. Na een goed gesprek beloofde Mattie daarop dat ze toch samen zouden verder onderhandelen. Dat was een week voor de twee een week geboeid door het leven gingen om het 5-jarige bestaan van hun ochtendshow te vieren. Uiteindelijk ging Mattie daarna toch weer voor eigen succes. Zoals het er nu uitziet, presenteert Mattie voortaan de ochtendshow in zijn eentje. Wat Wietze gaat doen, is voorlopig nog niet bekend.

Meer over