Mattie & Marieke

Mattie 'verbiedt' Marieke een vriendje te krijgen

25 augustus 2018 14:12 | amusement | Door Faye Heijnis

© ANP
Marieke Elsinga en Mattie Valk zijn binnenkort als kervers radioduo te horen op Qmusic, in hun eigen show Mattie & Marieke. En óf de twee chemie hebben, die tot buiten de studio reikt. 

Een AD-verslaggever stelde de vraag die we allemaal op onze lippen hebben branden: zijn ze verliefd? "Dán hebben we een show he?", reageert Marieke in het interview.

Carpoolen

"Wie dan leeft, wie dan zorgt", vervolgt ze cryptisch. "Kunnen we lekker carpoolen. Gaan we wel in Amsterdam wonen, toch schat?" Mattie gaat er wat serieuzer op in: "Tja, er zijn wel meer man-trouwduo's werkzaam in de media. Die zijn ook niet allemaal verliefd." Marieke: "Mogen we niet gewoon lol hebben en dezelfde passie voor radiomaken delen? De vraag komt ook weleens voorbij op ons Instagram-account. Ik vind het ook wel een compliment, want dat betekent dat ze die chemie zien." 

Geen vriendje

Wel heeft Mattie een opmerkelijke regel gesteld: "Ik mag van Mattie nog even geen vriendje krijgen. Dat is leuker voor het programma, zegt hij." Ook beschrijft ze hoe ze met oogkleppen over Lowlands liep om vooral niet de man van haar leven tegen het lijf te lopen.

Adam Zkt. Eva VIPS

Marieke won vorig jaar de Televizier Talent Award. Ze is een bezige bij die naast Qmusic ook gewoon RTL Boulevard ernaast blijft doen én getekend heeft voor de presentatie van Adam Zkt. Eva VIPS. De kans dat ze soms zeven dagen per week met Mattie werkt zit erin, want de radio-dj schuift soms óók aan bij RTL Boulevard.

Bekijk ook: Videosnack: Trotse familie Elsinga op de Ring

 

Meer over