'Ontdek je plekje'

MAX geeft André van Duin en Janny van der Heijden reisprogramma

Omroep MAX heeft een proefaflevering gemaakt van een nieuw reisprogramma gepresenteerd door André van Duin en Heel Holland bakt-jurylid Janny van der Heijden.

De nieuwe programmaplannen werden donderdag bevestigd door André tijdens de perspresentatie van Janny's nieuwe servieslijn.

Het water op

Het gaat om een nog naamloos reisprogramma waarin André door Nederland vaart met Janny en haar hondje Nhaan. Hun boot meert aan op de mooiste plekjes waar ze genieten van het uitzicht en smullen van al het lekkers dat Janny heeft meegenomen in haar picknickmand. Een reisprogramma in eigen land doet denken aan het legendarische AVRO-programma Ontdek je plekje dat van 1972 tot 1992 sfeerimpressies maakte van pittoreske plaatsjes in Nederland. 

Nieuwe lekkerbek

Het is niet voor het eerst dat Janny en André de handen ineenslaan buiten Heel Holland bakt. Vorig seizoen waren ze beide te zien in De nieuwe lekkerbek, een culinaire talentenjacht waarin werd gezocht naar dé smaaksensatie van Nederland. Dat werd uiteindelijk de lasagneschijf. Of die in Janny's picknickmandje zit, blijft de vraag.

Meer over:

Reageren