Max Verstappen weigerde Ivo Niehe

2 februari 2016 11:02 | amusement | Door Televizier

Ivo Niehe wilde Formule I-talent Max Verstappen graag volgen voor een reportage in de TV Show, maar dat zag Max niet zitten. 

Ivo Niehe is kind aan huis bij de grote wereldsterren, maar bij Max kwam hij er niet in. In het blad Helden vertelt vader Jos dat Ivo Niehe zijn zoon graag wilde volgen tijdens de uitreiking van de FIA-prijzen, georganiseerd door de internationale autosportfederatie. Maar Max had niet veel zin in de meesterinterviewer van de Tros. 

Exclusief

„Tja, we hebben het druk, moeten het afremmen”, zegt vader Jos. „Max wilde dat niet, de hele dag gevolgd worden door een cameraploeg. Daar voel ik mezelf ook niet comfortabel bij. Dus dat hebben we niet gedaan. Zo houden we het een beetje exclusief.”

Vele malen groter

Het achttienjarige wonderkind Max heeft behalve met Red Bull ook al reclamedeals met Hornbach, Exact en Jumbo. En Jos rekent op veel meer. „Dit is pas het begin. Max wordt vele malen groter dan hij nu is. En we hebben in Nederland heel veel wereldmerken. Hoe vroeger je erbij bent, des te meer er kan.”

Meer over