Maxim Hartman maakt programma voor mannen op RTL 7

Geen kaasplankje met een wijntje, maar bier en chips in het nieuwe programma van Maxim Hartman. Hij gaat als presentator aan de slag bij Nog Meer Voor Mannen, het nieuwe lifestyleprogramma op RTL 7.

In 2010 vond Maxim Hartman het nodig dat mannen hun vrouwelijke kant lieten zien. De presentator is volledig van mening veranderd en vindt dat de man anno 2014 veel minder te vertellen heeft. Daar moet volgens Maxim Hartman maar eens verandering in komen, en dus komt hij met het programma Nog Meer Voor Mannen. “In het programma helpt hij de mannen hun plaats in de samenleving weer in te nemen. Hij gaat de confrontatie aan tussen de man en de vrouw, vermaakt en geeft tips“, aldus en zegsman van RTL 7.

RTL 7

RTL 7 noemt Nog Meer Voor Mannen een lifestyle programma voor de Nederlandse man. ''Het staat bol van die dingen waardoor een man zich nog meer man gaat voelen. Zo komen de echte mannelijke rolmodellen aan bod. Mannen met passie die ondanks alles nog gewoon hun eigen gang gaan.” Het gaat hier niet over bloemschikkende mannen, er moet meer worden gedacht aan ''mannen die meedoen aan tractor pulling, in de tuin karpers roken en met een kettingzaag lekkere wijven uit boomstronken zagen. Omdat het leuk is en niet omdat het nut heeft.”

Mannen zijn Losers

Maxim Hartman vindt het van groot belang dat het programma op de buis verschijnt. “Zelfs een Johan Derksen zit thuis zwaar onder de plak. Dat zegt genoeg over de noodzaak van dit programma. Mannen zijn enorme losers. Maar dat moeten we natuurlijk nooit hardop zeggen”, vertelt de presentator. 

Maxim Hartman

Maxim Hartman wil niet dat mannen het programma met hun vriendin gaan kijken. “Het is dus niet de bedoeling dat vrouwen naar dit programma kijken. Zij hebben al 28 eigen tv-zenders. Mogen wij alsjeblieft ook één hoekje houden voor onszelf?” 

Arie Boomsma is een echte stoere kerel. In een mannelijke stoeipartij brak bij de rib van Maxime Hartman.

Reageren