'Warm bad'

Maxime Meiland is aan de (camera)man

27 Augustus 2020 17:22 | amusement | Door Jef Willemsen

© Instagram Maxime Meiland
Maxime Meiland heeft de liefde gevonden! De jongste dochter van Martien en Erica is sindskort gelukkig met Leroy Molkenboer, een cameraman die ze leerde kennen tijdens de opnames van Chateau Meiland.

Maxime deelde haar eerste foto met Leroy (foto, linksonder) en de rest van de familie op Instagram waarna de geruchten op gang kwamen.

Verjaardag

Leroy heeft de Meilandjes voor het eerst allemaal officieel ontmoet tijdens de 59e verjaardag van Martien. Aan Aran Bade bevestigde Martien dat zijn dochter inderdaad aan de man is. Ze liep Leroy tegen het lijf op Chateau Marillaux toen hij langskwam om de leader van het nieuwe seizoen Chateau Meiland op te nemen. Al snel sprong de vonk over. 

Onwijs leuk

Martien is te spreken over de keus van Maxime: "Het is echt een onwijs leuke jongen. Buiten dat hij er goed uitziet is hij zo aardig en gezellig. Hij past helemaal in onze family. De eerste avond zaten we na afloop te wijnen en toen zei hij tegen Erica: 'Het is net alsof ik in een warm bad kom bij deze familie." Aran wist Martien verder te ontfutselen dat Leroy het eerste, echte vriendje van Maxime is. De vader van haar dochter Claire was slechts een goede vriend. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Happy fam!❤️

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op

Meer over