Gezocht

Wil je ook meedoen aan Ik Weet Er Alles Van? Dat kan!

10 juli 2024 14:23 | amusement | Door Judith Regeling

© William Rutten
Denk jij ook elke avond bij het zien van Ik Weet Er Alles Van dat jij makkelijk een paar duizend euro kan winnen? Pak dan snel je kans, want de makers zoeken nog naar deelnemers.

Het kan alleen wel even duren voordat je op de beeldbuis te zien bent.

Kandidaten gezocht

Het huidige seizoen van Ik Weet Er Alles Van is momenteel in volle gang en scoort net als de afgelopen jaren weer de pannen van het dak. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de makers - via Blue Circle Casting - alweer op zoek zijn naar nieuwe kandidaten.

Geïnteresseerd moeten er alleen wel rekening mee houden dat ze voorlopig nog niet op de buis te zien zullen zijn. Vanwege de grote hoeveelheid aanmeldingen is het namelijk niet meer mogelijk om je op te geven voor het huidige seizoen. "We hopen alleen dat we nog nieuwe seizoenen mogen gaan maken, vul daarom vast het formulier in voor een eventueel volgend seizoen", luidt dan ook de oproep.

Bekijk snel: Ik Weet Er Alles Van zoekt kandidaten 

Ik Weet Er Alles Van

Als je van kennisquizjes houdt maar geen idee hebt waar we het over hebben, praten we je graag even bij. Ik Weet Er Alles Van is een Nederlands spelprogramma dat dit jaar alweer voor de zesde keer Goede Tijden Slechte Tijden vervangt tijdens diens zomerstop. In de eerste ronde van deze kennisquiz beantwoorden zes spelers - ieder met hun eigen specialisme - zes vragen. De persoon die dat het beste doet, is de rest van de aflevering de spotspeler. En dat wil je!

Deze persoon heeft namelijk vanaf dat moment de regie in handen en bepaalt onder meer welke fotorondes er worden gespeeld. Ook mag de spotspeler aan het einde van de uitzending één speler aanwijzen van wie hij of denkt dat het finalespel heeft verpest. Als dat juist blijkt te zijn, kan de speler naar huis met een lekker geldbedrag.

Ik Weet Er Alles Van is nog tot vrijdag 2 augustus iedere doordeweekse dag om 20:00 uur te zien op RTL4. Daarna neemt Tijl Beckand het stokje over.

Meer over