Moordlustig goed

Meer dan 2000 onbekende Nederlanders melden zich aan voor De Verraders

18 april 2023 21:36 | amusement | Door Marjolein Vos

© Jasper Suyk
Het is een feestelijke dag voor de makers van De Verraders, programmadirecteur Peter van der Vorst en presentator Tijl Beckand. Het programma is uitgeroepen tot format van het jaar op de MIP, de grootste televisiebeurs in Cannes. En als klap op de vuurpijl hebben zich voor het volgende seizoen met onbekende mensen al meer dan 2000 mensen aangemeld.

Eerder speelde het programma zich af op een kasteel in Limburg, maar het huidige seizoen is opgenomen in Frankrijk.

Seizoenen

Het populaire programma bestaat inmiddels al uit drie seizoenen en er zijn ook nog twee edities geweest die alleen op Videoland zijn uitgezonden. "De Verraders is inmiddels aan twintig landen wereldwijd verkocht, dat is bijzonder in zo’n korte tijd. Ook hier in Cannes is het 'the talk of the town'. Mooi om mee te maken", aldus Peter van der Vorst

Aanmeldingen

Voor het vierde seizoen met onbekende Nederlanders zijn dus al heel veel gegadigden en de inschrijving staat nog de hele maand open. Mensen van minimaal 23 jaar kunnen zich aanmelden. Daarover zegt Tijl tegen RTL Boulevard: "We moeten een aardige selectieprocedure door." De opnames beginnen in september.

Meer over