Meer over de GTST-cliff 2016

7 juni 2016 15:20 | amusement | Door Televizier

© Otto van den Toorn - RTL

Dat de GTST-cliff van dit jaar draait om de bruiloft van Nina en Bing wisten we al, maar RTL 4 heeft nu nog meer details bekend gemaakt over de laatste aflevering van het seizoen. 

Op vrijdag 1 juni is de bruiloft van Nina en Bing in volle gang. Maar natuurlijk is het lang niet alleen rozengeur en maneschijn wat de klok slaat. De spanning tussen Nina en Noud is om te snijden en de gevoelens tussen de twee oud geliefden heeft voor Sacha grote gevolgen. Noud heeft immers net haar ten huwelijk gevraagd. Het lijkt alsof heel Meerdijk zich bemoeit met de liefdesperikelen tussen de twee stellen, wat niet door iedereen in dank afgenomen wordt.

Afbeelding

Dramatische wending

Ondertussen is het ook bijna tijd voor de bijzondere huwelijksverrassing voor Nina en Bing: de ‘gepimpte’ bruidscaravan met alle cadeaus van vrienden en familie. Het vijftal Rover, Sam, Sjoerd, Job en Anna brengt in alle joligheid de caravan naar de juiste locatie, maar eenmaal onderweg krijgt deze goedbedoelde actie een dramatische wending.

Teddy

En er is nog meer aan de hand. Ook de voogdijstrijd om Teddy gaat verder en Sacha ontdekt het vuile spel van Thijs, waar ze totaal niet achter staat. Laura heeft er moeite mee dat ze geen grip krijgt op Sil, die plannen heeft om samen met Amy Meerdijk te verruilen voor Utrecht. Ze willen hun eigen leven leiden en gaan nieuwe tijden tegemoet als ze hospiteren voor een plek in een studentenhuis.

De cliffhanger van GTST, vrijdag 1 juli 20.00 uur op RTL 4

Lees ook:
De 6 meest spraakmakende GTST-cliffhangers ooit

Meer over