Meerdijk app onthult relatie tussen Job en Anna

11 december 2015 17:50 | amusement | Door Televizier

© GTST Meerdijk app

De GTST Meerdijk app blijft zorgen voor verrassende onthullingen. Nu blijkt dat Job, de zoon van Rik, een stoomachtig verleden heeft met Anna. 

Hun relatie kwam aan het licht in de nieuwste aflevering van de gratis Meerdijk app waar extra verhaallijnen te volgen zijn.

Job komt terug

Eerder werd via de app al duidelijk dat Riks zoon Job Zonneveld binnenkort terugkomt na een langdurige wereldreis. Het personage werd in 2000 geïntroduceerd en verdween in 2002 alweer uit de serie. Destijds vertolkte Teun Kuilboer de rol, nu is die eer aan acteur Jord Knotter. Om hem toch alvast wat verhaallijnen te geven op z'n vader na, bedachte de soapschrijvers een slimme truc. Job is namelijk niet de enige inwoner van Meerdijk die flink heeft gereisd.

Brieven voor later

In één van die exclusieve, digitale verhaallijnen is te zien hoe Rik (Ferri Somogyi) in de gevangenis bezoek krijgt van Jef (Bartho Braat). Rik vraagt Jef of hij de brieven die zijn kinderen hem hebben gestuurd veilig wil bewaren. Daar is de oude mopperaar uiteraard niet te beroerd voor, maar helaas zorgt een onverwachte windvlaag er voor dat alle brieven uit z'n handen gerist worden en over heel Meerdijk verspreid worden. Pas als Jef ze gevonden heeft (het blijft een spel) is de boodschap van Job aan zijn vader te lezen.

Liefde in Laos

Job vertelt zijn vader over z'n backpack avonturen door diverse Aziatische landen. Hij maakte heel wat mee en belandde soms behoorlijk in de nesten, maar er zijn ook goede tijden. Hij heeft zelfs een tijdje een enorm heftige relatie gehad in Laos met een Nederlands meisje die hij nooit helemaal vergeten is. Er blijkt een foto bij te zitten en tot zijn grote schrik ontdekt Jef dat het om Anna Brandt (Barbara Sloesen) te gaan. De biseksuele Sapsalon-medewerkster is echter al tijden gelukkig met vriendin Wiet (Pip Pellens).

Gaat de komst van Job roet in het eten gooien? 

Meer over