Meerdijk app verklapt terugkeer GTST-ster

15 januari 2016 12:49 | amusement | Door Televizier

© RTL Nederland

De speciale GTST Meerdijk app blijft soapfans verrassen. Zo werd vandaag duidelijk dat er een oude bekende op het punt staat terug naar Nederland te komen.

In de app, die een aparte verhaallijn naast de reguliere serie heeft, gaat Jef op bezoek bij Laura met zijn fotoalbum om herinneringen op te halen. 

Noud of Sil

Het duo bekijkt foto's van de familie Alberts, waaronder kiekjes van Laura met haar zoon Sil en kleinzoon Noud Alberts toen de heren nog piepklein waren. 

Afbeelding 
Ook was er een foto te zien van een kerstviering van jaren geleden die daarna in een zoekplaatje veranderde (het blijft een spelletje). Wie de vijf verschillen wist te ontdekken, kreeg de volgende afbeelding getoond. 

Afbeelding


Noud komt terug

De meest voor de hand liggende conclusie is dat Noud (Ruud Feltkamp) weer op weg naar huis is. Vorig jaar nam de acteur een sabbatical om aan andere projecten te werken, maar hij beloofde terug te komen in de soap. Tot die tijd was zijn personage naar Scandinavië vertrokken om te klussen. Het lijkt er op dat die job er op zit en als de reistijden kloppen is Noud vanaf volgende week vrijdag, 22 januari, weer te zien. Hoe zal hij reageren op het nieuws dat Nina nu verloofd is met Bing?

Govert Harmsen

Een andere mogelijkheid is Govert Harmsen, hij vertrok ook naar het hoge noorden om daar een nieuw leven te beginnen. Het lijkt onwaarschijnlijk dat 'meneer Harmsen' terugkeert, acteur Wik Jongsma is inmiddels al jaren geleden overleden. Maar in het verleden is de rol al eens tijdelijk door maar liefst twee anderen overgenomen... En met het vertrek van Jef heeft Meerdijk dringend behoefte aan een ouwe brombeer.

Meer over