Mega Blubber Power Race terug bij RTL Telekids

12 Mei 2015 15:54 | amusement | Door Televizier

© Kletersteeg Producties - RTL

RTL Telekids blaast de Mega Blubber Power Race nieuw leven in. Patrick Martens doet verslag van het evenement waarbij kinderen een parcours afleggen.

De Mega Blubber Power Race komt deze zomer terug bij RTL Telekids, onder leiding van presentator Patrick Martens. In de jaren 90 was deze Race een onderdeel van het tv-programma Telekids, maar in de nieuwe versie gaat het om vier grote 'buitenevenementen' op verschillende locaties in Nederland.

Harry De Hengst

De evenementen zijn gratis toegankelijk voor iedereen. Bezoekers kunnen een parcours afleggen, ravotten en deelnemen aan verschillende attracties en activiteiten. De Mega Stormbaan, De Grot Der 1000 Schatten en Harry De Hengst zullen hun comeback beleven.

Olympisch Stadion

Het eerste evenement zal plaatsvinden in het Olympisch Stadion in Amsterdam, op 13 juni. In juli en augustus volgen nog andere locaties, onder andere in Groningen en Den Haag. Patrick Martens presenteert op zaterdag 27 juni een tv-special over de Mega Blubber Power Race, om 15.45 uur op RTL Telekids.

Lees ook:
RTL Telekids hield kinderen wakker tijdens Oud en Nieuw

 

Meer over