Even uitrusten

Meilandjes zelf op vakantie in nieuw seizoen Chateau Meiland

10 Maart 2020 10:05 | amusement | Door Constance van Amstel

© Wessel de Groot
De familie Meiland is na een jaar verbouwen, gasten verzorgen, wijnen en realityster zijn enorm toe aan vakantie. Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland begint daarom met een welverdiende vakantie op Tenerife. Dat maakt SBS dinsdag bekend.
Martien, Erica, Maxime en de kleine Claire beginnen het derde seizoen van hun realityserie Chateau Meiland met een welverdiende vakantie. Huishoudster Nadège mag ook mee. Dat maakt SBS6 bekend aan de vooravond van het nieuwe seizoen van de serie.

Chaos in Marillaux

Natuurlijk liggen de Meilandjes niet het hele seizoen te chillen op Tenerife, want het kasteel wacht en de nieuwe gasten rammelen alweer aan het hek. Terug op het Chateau Marillaux keert de chaos al snel weer terug. Behalve gasten verzorgen, moet er ook nog weer verbouwd worden want het bijgebouw staat op instorten. 

Terugkeer naar Nederland

Eerder gingen er geruchten dat het derde seizoen van Chateau Meiland in het teken zou staan van de terugkeer naar Nederland van de familie, maar dat blijkt niet het geval. Wel komt het onderwerp te sprake. Want dat ze naar Nederland gaan staat vast, maar over hoe ze het aan gaan pakken is nog niet zoveel duidelijk. Wellicht dat een vierde seizoen dan wel in teken staat van de terugkeer...
 
Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is te zien vanaf maandag 23 maart om 20.30 uur bij SBS6.
 

Meer over