Vijf dagen samen

Merel Westrik co-host in derde week Zomer met Art

Art Rooijakkers krijgt Merel Westrik komende week als co-host naast zich in de derde week van zijn late night talkshow Zomer met Art.

Art maakte zijn nieuwe 'zomerdate' bekend aan het slot van de vrijdagaflevering.

Ervaring

Merel treedt daarmee in de voetsporen van Richard Groenendijk die de eerste week voor zijn rekening nam en Ryanne van Dorst die in de tweede week voor ophef maar niet direct meer kijkers zorgde. De talkshow zakte door het ijs met een dieptepunt van 181.000 kijkers op maandag. Aan het eind van de week kwam dit aantal uit op 287.000. In tegenstelling tot haar voorgangers heeft Merel voldoende ervaring met live televisie: niet alleen als anchor van het RTL Nieuws, ook presenteerde ze in het verleden al eens Half acht live, het inmiddels ter ziele praatprogramma van WNL. 

Merel en Beau

De keus voor Merel als co-host zou weleens een proefballon van RTL kunnen zijn om te zien hoe ze functioneert in een live talkshow met publiek. RTL heeft nog steeds niet bekend gemaakt met wie Beau van Erven Dorens in het nieuwe tv-seizoen de late avond gaat doen. In de wandelgangen doen vele namen de ronde, waaronder die van Merel. 

Zomer met Art krijgt de komende weken ook nog versterking van onder meer Gert Verhulst en Ellie Lust.

Meer over:

Reageren