Eerste werkdag is maandag

Merel Westrik wordt nieuwslezer bij de radioshow van Coen & Sander

1 mei 2024 09:30 | amusement | Door Irma Tomas

© JOE
Merel Westrik heeft geen nieuwe baan op televisie maar op de radio. Ze gaat het nieuws lezen in de Coen & Sander Show op de nieuwe radiozender JOE. En de eerste werkdag van het drietal is aanstaande maandag.

Het wordt vroeg opstaan voor de drie want Coen Swijnenberg en Sander Lantinga verzorgen de ochtendshow van 6 tot 10 uur. En dat is voor het eerst. De twee dj's waren tot nu toe alleen nog maar in de middag te horen.

Ochtendshow

Coen zegt tegen het AD dat hij zich niet per se verheugd op de nieuwe werktijden: "De ochtendshow is een heel andere tak van sport. Iets waar ik best een beetje tegenop zie, ook omdat het zo'n impact heeft op je leven."

Humor

Sander moet nog even uitzoeken wat er zo vroeg op de morgen allemaal mogelijk is wat betreft humor: "In de ochtend worden sommige grappen snel smakelozer. Waar ik in de middag nog weleens de grens opzocht, zal ik dat in de ochtend minder snel doen. Maar geen zorgen, er zal absoluut veel gelachen worden."

Merel Westrik

Merel Westrik was de laatste jaren niet veel te zien. De oud-presentatrice van het RTL Nieuws presenteerde o.a. het meest recente seizoen van Grenzeloos Verliefd, maar verder bleef het grotendeels stil. Tot nu. 

Meer over