Michael van der Plas hoopt op reallifesoap zonder Barbie

2 februari 2018 12:00 | amusement | Door Televizier

© William Rutten/RTL Nederland

Michael van der Plas wil graag verdergaan met de realityseries zonder Barbie. “Het zou geweldig zijn. Ik hoop dat we binnenkort weer kunnen draaien”, zegt de ex-man van Samantha ‘Barbie’ de Jong.

Volgens Michael beleeft hij zoveel leuks met zijn zakenpartner Bianca dat de ex van Barbie wel wilt doorgaan met de realityreeks. ''Het avontuur blijft mij trekken. We maken zulke leuke dingen mee in Spanje en nu ook in Oostenrijk. Er komen veel BN'ers in de zaak, het is altijd een dolle boel.”

Producent

Michael en Bianca zijn nu aan het kijken welke producent de serie gaat maken.  “Er is al interesse, dus ik hoop dat we binnenkort weer kunnen draaien. Het zou geweldig zijn. Bianca en ik maken zoveel mee. Het klinkt wel leuk, Michael en Bianca gaan door."

Barbie

Michael was jarenlang te zien in een realityreeks met zijn ex-vrouw Samantha. Vorig jaar gingen de twee uit elkaar, en ook dat werd gefilmd. Het leidde tot een turbulente tijd voor Barbie. Ze deed een paar weken geleden een zelfmoordpoging en verblijft nu in een afkickkliniek.

Leuke ideeën

"Een programma met Sam zit er niet meer in, maar ik heb wel andere ideeën die erg leuk zijn", zegt Michael daarover in de Telegraaf. "Samantha heeft zelf de keus gemaakt om uit dit wereldje te stappen. Dat kan ik ook goed begrijpen, na wat ze allemaal heeft meegemaakt."

Meer over