Michael van Gerwen in Expeditie Robinson?

22 december 2017 14:07 | amusement | Door Televizier

© Lawrence Lustig/PDC

Michael van Gerwen is de koning van de dartpijlen, maar is hij ook een heerser op een onbewoond eiland? Dat wordt komend seizoen mogelijk duidelijk in Expeditie Robinson. Michael ziet het avontuur wel zitten.

Arie Boomsma, Epke Zonderland en Douwe Bob zijn krachtige mannen die je zonder problemen proeven ziet doorlopen in Expeditie Robinson. Wie je er minder snel verwacht is dartskampioen Michael van Gerwen. Toch is het niet ondenkbaar dat hij volgend seizoen in een zwembroekje op het eiland zit.

Expeditie Robinson

In RTL 7 darts geeft Mighty Mike antwoord op allerlei kijkersvragen. Ook komt zijn favoriete programma Expeditie Robinson aan bod. De sloopkogel uit Vlijmen zou dolgraag een keer meedoen aan het avonturenprogramma van RTL 4.  "Ja, dat win ik ook natuurlijk! Ik ben bijvoorbeeld heel goed in die krachtoefeningen... Not", zegt Van Gerwen met een lach.

Planning

Het heeft echter zijn nadelen om de beste darter ter wereld te zijn. Hij moet immers overal toernooien spelen om zijn toppositie vast te houden. Dat betekent dat hij waarschijnlijk geen weken vrij kan houden in zijn agenda. Volgend jaar weten we meer.

Rico Verhoeven

Michael van Gerwen is niet de enige sporter die heeft aangegeven graag een keer deel te nemen aan Expeditie Robinson. Zo zei Rico Verhoeven in RTL late night dat ook hij zich graag wil bewijzen op het eiland.

Meer over