Mijden bekende vrouwen RTL Late Night door Humberto?

7 oktober 2017 10:47 | amusement | Door Televizier

© William Rutten

De redactie van RTL late night heeft moeite met het vinden van vrouwelijke gasten voor het programma, vertelt een oud-medewerker aan Privé. De reden zou het bedrog van Humberto zijn.

Bekende vrouwen kiezen sinds Humberto’s affaire met NOS-presentatrice Dionne Stax liever voor de concurrent, liet de oud-medewerker van RTL late night weten aan weekblad Privé.

Affaire

Het imago van Humberto liep een flinke deuk op door de affaire. In Privé onthult de oud-medewerker het volgende: “We merken het echt. Bekende vrouwen die we uitnodigen, houden de boot af, maar duiken vervolgens wel op aan tafel bij Eva Jinek. En dat is niet langer Humberto. Zelden doen ze dat met opgaaf van redenen of ze laten hun manager of uitgeverij het woord doen.”

Alleen geroddel?

Ondanks het verhaal van de oud-medewerker gaat het bepaald niet slecht met Humberto. Gisteravond was hij te zien met The big music quiz dat meer dan een miljoen kijkers trok. RTL late night trok 823.000 kijkers en had maar liefst vijf vrouwen te gast; Jet Bussemaker, Trijntje Oosterhuis, Meredith Koop, Toprak Yalçiner en Zoey Ivory.

Meer over