Mijn Leven In Puin: Tatjana stapelt zelfs de kinderkamer vol

Lieke van Lexmond helpt extreme verzamelaars in Mijn Leven In Puin. De reeks begint met Tatjana, die zelfs de kamer van haar dochter heeft volgebouwd.

De nieuwe reeks van Mijn Leven In Puin gaat van start met het verhaal van de 41-jarige alleenstaande moeder Tatjana. Zij woont met haar dochter van twaalf in een arbeidershuisje. Tatjana probeert geld te besparen door op koopjes te jagen, maar dat doet ze iets te enthousiast. Gevolg: een huis dat zo vol ligt met spullen dat zelfs de kamer van dochterlief niet meer begaanbaar is. Die moet daardoor bij haar moeder in bed slapen.

Lieke van Lexmond

Vorig jaar was het nog Peter van der Vorst die mensen bijstond die dreigden te verzuipen in hun eigen rotzooi; nu heeft hij deze dankbare taak overgedragen aan Lieke van Lexmond. Samen met psycholoog Jory Schoondermark heeft Lieke de taak Tatjana te laten inzien dat ze keuzes moet maken.

Kort geding?

Gerard Phab, een deelnemer uit een volgende aflevering van Mijn Leven In Puin, wil niet dat zijn uitzending op tv komt. Hij heeft een kort geding aangespannen bij de rechtbank in Lelystad, omdat hij stelt zwaar onder druk te zijn gezet om mee te werken en werd gedwongen een deelnemersverklaring te tekenen. Volgens RTL is het kort geding inmiddels van de baan en zijn de zender en Gerard Phab met elkaar in gesprek om een oplossing te vinden.

Mijn Leven In Puin is dinsdagavond om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Lees ook:
Ons interview met Lieke van Lexmond over Mijn Leven In Puin.

Reageren