Milika Peterzon bijna uit revalidatiecentrum

5 maart 2015 10:57 | amusement | Door Televizier

Milka Peterzon (52) werd vorig jaar september getroffen door een hersenbloeding en is nog steeds druk met haar revalidatie. Maar er is goed nieuws: Milika mag bijna naar huis.

De voormalig presentatrice van Hart van Nederland werd op 27 september getroffen door een zware hersenbloeding, daarna lag ze twee maanden in het ziekenhuis en toen volgde de revalidatie. Milika heeft dus een lange weg afgelegd. Maar gelukkig gloort er nu hoop aan de horizon.

5 maanden

In Shownieuws vertelde een familielid: „We kijken allemaal uit naar haar thuiskomst en Milika na ruim 5 maanden natuurlijk helemaal. We kunnen niet wachten om weer het bootje op te stappen, van het zonnetje te kunnen genieten en vooral van elkaar na een heftige periode.” Hopelijk herstelt Milika volledig van haar hersenbloeding.

Bedrijfsfeesten

In het voorjaar van 2012 werd Milika samen met haar collega's Cilly Dartell en Maureen du Toit na vele jaren trouwe dienst ontslagen bij Shownieuws. Daarna was de blonde presentatrice in te huren voor het presenteren en leiden van bedrijfsfeesten, een dagvoorzitterschap, commercials en voice-overs.

Ook weerman Peter Timofeef kreeg vorig jaar september een hersenbloeding

Meer over