Milika Peterzon en Edvard Niesing uit elkaar

19 oktober 2017 10:32 | amusement | Door Televizier

Milika Peterzon (55) en oud-nieuwslezer Edvard Niessing (69) zijn na een hartstochtelijke romance van twee maanden uit elkaar gegaan. Milika zag het niet meer zitten.

Twee maanden geleden waren de twee nog zielsgelukkig met elkaar „Wij kloppen samen. We gaan het niet uit de weg. Want al is het nog maar kort, we zijn zielsgelukkig met elkaar”, zei Milika Peterzon toen in het AD. En Edvard: "We passen bij elkaar als handen die ineenverstrengeld zijn."

Geduldig afwachten

Maar onlangs besloot Milika dat ze toch niet zo goed bij elkaar passen als in eerste instantie gedacht. Oud-nieuwslezer Edvard wil in het AD niet veel kwijt over de breuk. „Milika heeft de afgelopen jaren nogal wat te verhapstukken gehad op persoonlijk en medisch vlak. Ik heb daar begrip voor, wil haar alle ruimte geven. Elke relatie kent z’n dips. Ik wacht geduldig af, ik hoop heel erg dat het nog goed komt.”

Milika kreeg in 2014 een hersenbloeding waarvan ze nog steeds niet helemaal hersteld is. Het jaar daarop liep haar relatie met tv-tuinman Jurgen Smit stuk.

Meer over