'Miljoenenjacht en Linda horen bij elkaar'

Miljoenenjacht komt terug mét Linda de Mol

24 februari 2022 11:58 | amusement | Door Janine van Rooden

© Roy Beusker
Dit najaar is het nieuwe seizoen van Postcode Loterij Miljoenenjacht te zien op SBS6 mét Linda de Mol.

De eerder gecommuniceerde startdatum van 27 maart wordt uitgesteld naar het najaar. De wens van de makers is namelijk om het programma met de vertrouwde gezichten en een volle zaal publiek uit te zenden. Linda de Mol zal het programma daarom als vanouds presenteren vanuit de studio met Winston Gerschtanowitz op locatie.

Talpa

Marco Louwerens, directeur televisie van Talpa, zegt het volgende over de verschuiving van Miljoenenjacht: "Eerder heeft Linda bij ons aangegeven dat ze haar werkzaamheden voorlopig wilde neerleggen en daar hebben wij vanuit Talpa uiteraard alle begrip voor. In overleg met de betrokken partijen is vervolgens besloten dat we het nieuwe seizoen van Miljoenenjacht in het najaar uitzenden, zodat we het programma in de originele samenstelling kunnen maken."

Ook de Nationale Postcode Loterij reageert op het nieuws. De directeur, Imme Rog, laat weten: "Postcode Loterij Miljoenenjacht en Linda horen bij elkaar. Wij wachten daarom graag tot Linda haar programma, als vanouds samen met Winston én weer met duizend man publiek, zal presenteren."

De exacte startdatum van het nieuwe seizoen is nog niet bekend.

Meer over