En het pak was ook lelijk...

Miljuschka Witzenhausen baalt van deelname Masked Singer: 'Ze vonden me niet leuk'

11 mei 2024 09:08 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Miljuschka Witzenhausen maakte in het vierde seizoen van The masked singer haar opwachting als de Heks, maar dat uitstapje is de tv-kok achteraf behoorlijk in het verkeerde keelgat geschoten.

Witzenhausen blikt in een interview met De Volkskrant terug op diverse tv-projecten die niet direct te maken hebben met haar vak: koken en eten.

Veel verzoeken

Volgens Miljuschka is ze in trek bij makers: "Ik zeg het niet om op te scheppen, maar ik krijg veel aanbiedingen van tv-programma’s. Vrijwel altijd zeg ik nee." Toch dook ze onder meer op in Wie is de Mol, Het perfecte plaatje, Sterren op het doek én The masked singer.

Onappetijtelijk

De makers van de muzikale raadshow hadden een pimpelpaars heksenpak voor haar hangen. In de ogen van Miljuschka niet direct een compliment: "Bij The masked singer vonden ze me gewoon niet leuk. Ik was een heks en ik droeg een lelijk pak en een lelijk masker. Ik was heel onappetijtelijk om te zien. Schoenmaker, hou je bij je leest, dacht ik later. Ik ben ook geen zanger."

Schilderij

Al met al kijkt ze positiever terug op Sterren op het doek: "Hoewel het interview met Özcan Akyol intens was, het ging onder meer over mijn jeugd als het nichtje van Willem Holleeder. Je mag aan het eind een schilderij mee naar huis nemen, dat is leuk

Meer over