Ze geniet van de momenten samen

Miljuschka Witzenhausen elke dag bang dat ze haar moeder verliest

10 mei 2020 19:49 | amusement | Door Andrea Peelen

© 24Kitchen

Miljuschka Witzenhausen leeft elke dag met de angst dat haar moeder Astrid Holleeder geliquideerd kan worden. Desondanks is de presentatrice dankbaar voor alle momenten die ze samen kunnen delen, schrijft ze in een bericht op Facebook.

Miljuschka plaatste een tweetal foto’s van zichzelf en haar kinderen. Daarbij schreef ze: "Moederdag is het iedere dag vanaf het moment dat je moeder bent geworden. Het heeft me het mooiste gegeven in het leven."

Daarna vervolgt de presentatrice: "Dit jaar hebben veel mensen door de quarantaine ervaren hoe het is om niet naar je moeder te kunnen. Helaas zitten mijn moeder en ik al jaren in deze situatie. Maar ook daar geldt we zitten in elkaars hart."

'Ik hou van je' 

Miljuschka eindigt haar bericht met een lofzang naar haar moeder, maar óók is ze bang. "Mama je hebt me alles geleerd. Ik hou van je. Ben nog steeds bang iedere dag je plotseling kwijt te raken door de keuze die we hebben moeten maken. Maar boven alles ben ik trots op je en dankbaar voor de momenten die we delen."

In juli vertelde Miljuschka in een interview met de Volkskrant dat ze weigerde om in angst te leven en 'vrij nuchter' omgaat met de constante dreiging aan het adres van haar moeder en zichzelf.

Meer over