Mislukte cosmetische ingrepen in Verminkt

3 Mei 2017 11:52 | amusement | Door Televizier

© RTL

Plastische chirurgie wordt steeds populairder, maar soms gaat het goed mis. In het nieuwe RTL 4-programma Verminkt volgt Evelyn Struik per aflevering twee mensen die verminkt zijn door een mislukte ingreep.

Eind jaren ’90 waren permanente fillers populair, totdat bekend werd dat deze enorme risico’s met zich meebrengen. In de eerste aflevering zien we Pierre (58) die twaalf jaar geleden veel kilo’s verloor. Vanwege zijn ingevallen gezicht liet hij permanente fillers in zijn gezicht spuiten. Op het eerste gezicht leek het erg mooi, tot hij ontstekingen en andere compilaties kreeg. Nu heeft hij iedere dag spijt van de ingreep.

Ontstekingen

Robert-Jan (53) is elke dag met zijn uiterlijk bezig. Hij liet meerdere keren fillers inspuiten en ook bij hem ging dat vreselijk mis. Hij heeft overal in zijn gezicht ontstekingen en zijn huid staat super strak. Een deskundig team van plastische chirurgen bekijkt deze ernstige verminkingen en herstelt deze waar mogelijk.

 Verminkte buik

Ook andere mislukte ingrepen komen aan bod. Zo spreekt Evelyn met de 32-jarige Chantal. Zij liet een maagband plaatsen om af te vallen, maar dat ging helemaal mis. Nu loopt ze met een zwaar verminkte buik. Amelia (29) is ook veel afgevallen en heeft geen borsten meer. Eigenlijk was ze gelukkiger toen ze nog overgewicht had. Het chirurgenteam van Verminkt probeert de deelnemers zo goed mogelijk te helpen.

Verminkt is 16 mei te zien om 21.30 uur op RTL 4.

Meer over