Mitchell van The Voice krijgt telefoontje van zoon Bob Marley

Zelfs de kroost van Bob Marley is onder de indruk van het zangtalent van The Voice of Holland-kandidaat Mitchell Brunings. Zoon Ky-Mani belde Mitchell zelf.

Ky-Mani Marley is de jongste zoon van legende Bob. „Hij vertelde dat zijn vader zeker heel trots op me zou zijn geweest als hij het zou hebben gehoord. Het was onwerkelijk dat te horen van de kinderen van de man die ik zo bewonder”, vertelde Mitchell opgetogen in de Telegraaf.

100.000 per dag

De blinde auditie van Mitchell trok over de hele wereld al waanzinnig veel kijkers via YouTube. Volgens Mitchell keken er op het hoogtepunt 100.000 mensen per dag naar zijn vertolking van Redemption Song van de grote Bob.

Rita Marley

De zoon van Bob Marley heeft The Voice-zanger Mitchell Brunings opgebeld om hem te complimenteren met zijn versie van Redemption Song. "Alles wat vanaf nu gebeurt, is mooi meegenomen", vertelt Mitchell tegen De Telegraaf. „Eerst maakte Bob Marleys oudste dochter Cedella er melding van op Twitter. En daarna haar moeder Rita. Het nummer kwam op Facebook terecht."


Kijk hieronder zelf nog eens naar de auditie van Mitchell

Reageren