Mocro Maffia krijgt napraatshow op Videoland

21 januari 2022 15:42 | amusement | Door Judith Regeling

© Videoland
De gebruikers van Videoland kunnen vanaf eind januari niet meer om Mocro Maffia heen. Naast het vierde seizoen volgt er namelijk ook een napraatprogramma met Joey in de hoofdrol getiteld Mocro Maffia: Joey en z'n matties.

Wie dacht dat seizoen drie het einde betekende voor Joey in Mocro Maffia, heeft het mis. Acteur Sjoerd Fleur krijgt namelijk gewoon zijn eigen serie die zich afspeelt op dezelfde set!

Mocro Maffia

In de aankomende Videoland-serie Mocro Maffia: Joey en z'n matties gaat Joey (Sjoerd Fleur) backstage bij de hitserie. Van stunten tot styling: elke week loopt hij mee met een acteur uit de populaire serie of een crewlid en laat hij de kijkers de tofste dingen zien. "Wat dacht je van Achmed, Zineb, m'n broer Tatta en nog meer leuke acteurs?" geeft hij hieronder alvast een tipje van de sluier.

Videoland

Mocro Maffia: Joey en z'n matties is vanaf zaterdag 29 januari wekelijks te zien op Videoland. Een dag daarvoor gaat Mocro Maffia seizoen vier al van start. De rest van de afleveringen volgen wekelijks op vrijdag.

 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Meer over