Familiediner

Modern Family-cast samengekomen voor reünie

17 november 2023 14:28 | amusement | Door Marjolein Vos

© Instagram @jessetyler
Nog dagelijks kunnen we kijken naar Modern Family afleveringen op Comedy Central. Maar nieuwe afleveringen worden er niet meer gemaakt. Na 11 seizoenen, 10 jaar tv en 250 afleveringen werd de familie in 2020 opgeheven. Toch komen de acteurs voor feesten en partijen nog samen en onlangs werd de eerste 'echte' reünie gehouden.

Op Instagram worden beelden gedeeld en het ziet er gezellig uit. 

Familie

De voltallige cast op acteur Ty Burrell (Phil Dunphy) na poseert voor de camera. En ondanks dat Ty afwezig is, weten de acteurs wel een manier te vinden dat hij er toch een beetje bij is. Opvallend op de beelden is vooral dat de 'kinderen' uit de serie ouder zijn geworden en niet meer de 'kinderlook' hebben die in de serie in stand werd gehouden. Denk aan Manny Delgado, Alex Dunphy en Lily Tucker-Pritchett. Zij hebben de grootste metamorfose ondergaan.  

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Sofia Vergara (@sofiavergara)

Huwelijk

In 2022 zagen we al een mini-reünie. Sarah Hyland(Haley Dunphy) en Wells Adams trouwden in Californië. Onder meer Sofia Vergara(Gloria Delgado-Pritchett), Julie Bowen(Claire Dunphy), Jesse Tyler Ferguson(Mitchell Pritchett) en Nolan Gould(Luke Dunphy) waren daarbij.

Of de tv-familie ook echt een keer samen gaat komen voor een reünie aflevering is niet bekend.

Meer over