Monica Geuze It Girl voor MTV EMA

8 november 2017 16:15 | amusement | Door Televizier

© Olivier Thijssen

Vlogger Monica Geuze is gekozen als MTV EMA It Girl. Geuze doet verslag van de EMA’s in Londen en de MTV Music Week. Ze is niet de enige It Girl, ook de Duitse Caroline Daur en de Mexicaanse Sofia Reyes zijn MTV EMA It Girls. 

Vorig jaar, toen het evenement plaatsvond in Rotterdam, was Geuze ook al betrokken bij de EMA’s. Samen met Afrojack en Kay Nambiar was zij onder meer jurylid voor de kleinschalige zoekactie naar gillend publiek. Nu zal ze voor en achter de schermen verslag doen voor de internationale online-kanalen van MTV.

De MTV EMA’s zit weer bomvol internationale supersterren. Zo treden Shawn Mendes, Demi Lovato, U2, Camila Cabello, Kesha, The Killers, Stormzy, Liam Payne, Clean Bandit, Travis Scott, French Montana en Rita Ora op. Ora is dit jaar ook de EMA-host.

De uitreikers dit jaar zijn James Bay, will.i.am, David Guetta, Natalie Dormer, Madison Beer en Sabrina Carter.

Gewapende overval

Voor Monica is dit positief nieuws nadat gisteren bekend werd dat zij en haar vriend, FC Groningen- voetballer Lars Veldwijk, slachtoffer waren van een gewapende overval. Haar management heeft laten weten nog niet te kunnen reageren om het politieonderzoek niet te verstoren.

De MTV EMA 2017 is op zondag 12 november te zien op MTV.

Meer over