En aanmelden kan nu!

Monica Geuze zelf geen Bachelorette, maar op zoek naar De Bachelor

20 oktober 2023 14:08 | amusement | Door Tessa Kok

© ANP
Wie na vanochtend hoopte dat Monica Geuze deelneemt aan The Bachelorette, komt bedrogen uit. Videoland hintte naar de deelname van Geuze, maar zij zal de presentatie op zich nemen voor het nieuwe seizoen van De Bachelor.

De Bachelor

Videoland doet het dit jaar even helemaal anders. Waar normaal gesproken een bekende Nederlander het liefdesavontuur in De Bachelor aangaat, is dat dit keer niet het geval. Er staat dit seizoen namelijk een onbekende man centraal. Dat maakt Monica Geuze bekend in een video op de Instagram van Videoland. Eerder deden Dj Tony Junior en presentator Thomas van der Vlugt mee aan De Bachelor. 

''Dit jaar gaan we het helemaal anders doen. Voor het nieuwe seizoen van De Bachelor zijn we op zoek naar De Bachelor zelf. Je weet wel, zo'n man die lief, leuk, avontuurlijk, aantrekkelijk, grappig, romantisch, succesvol, gewoon zo'n man die echt alles heeft'', zegt Monica Geuze in de oproep.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Aanmelden mogelijk

Videoland is dus op zoek naar iemand die de uitdaging aan durft te gaan en de nieuwe Bachelor wil worden. Mannen die klaar zijn om de liefde van hun leven te zinden, kunnen zich vanaf nu aanmelden. Dat kan via deze link.

Het nieuwe seizoen van De Bachelor wordt geproduceerd door Warner Bros. International TV Productions Nederland. Kijkers kunnen het nieuwe liefdesavontuur in het voorjaar van 2024 streamen bij Videoland.

Meer over