Leuk!

Monique uit MAFS heeft nieuwe vriend

1 April 2021 14:00 | amusement | Door Irma Tomas

© NT Visuals
Een tijd lang leek het alsof Monique de ware had gevonden in Aron, de man aan wie ze door de experts was gekoppeld. Uiteindelijk ging het toch nog mis, maar Monique is inmiddels gelukkig met een ander!

Veel Married at First Sight-kijkers hoopten op een happy end voor Monique en Aron. Het tweetal bleef in eerste instantie ook getrouwd, maar besloot later alsnog uit elkaar te gaan. Maar Monique bleeft duidelijk niet bij de pakken neerzitten. Ze vond een nieuwe droomman, zo laat ze zien op haar Instragrampagina. 

Vlinders fladderen

'Totaal onverwacht. Ik ben happy en wil jullie voorstellen aan de man die dat teweegbrengt. De man die mij laat lachen, liefde laat voelen zoals het bedoeld is, alle aandacht geeft, enorm lief voor mij is en de man die mij het geloof in echte liefde terug heeft gegeven en de vlinders in mijn buik iedere dag laat fladderen.'

Leuke man

De Instagram-pagina van Monique is privé, dus we kunnen de foto niet laten zien, maar het heerschap in kwestie ziet er bijzonder sympathiek uit. Hartstikke leuk dus voor Monique. 

Meer over