Wat een gezeik!

Montana Meiland niet blij met kritiek op Maxime

28 oktober 2021 14:26 | amusement | Door Merlin Everts

© ANP/Sander Koning

Maxime Meiland is het mikpunt van kritiek geworden op social media, maar na verdediging van moeder Erica, springt nu ook oudere zus Montana voor Maxime op de bres.

Maxime krijgt de laatste tijd nogal wat kritiek over zich heen van Chateau Meiland-kijkers mede door haar recente verhuizing en haar uitspraken hierover. Zo vonden ze Maxime arrogant toen haar pas gekochte woning te klein was en woorden als ‘trash’ vielen in het verkeerde keelgat. Zus Montana reageert op de ophef in weekblad Weekend: "Het is erg dat Maxime zoveel over zich heen krijgt en naar om te zien. Weet je, mensen lezen niet goed, denken niet na, en dan komen ze meteen met hun mening."

Montana Meiland

Eerder gaven de Meiland-vrouwen al aan dat ze kritiek, die Maxime krijgt, lastig vinden, maar aan de andere kant ook weten dat ze er hard werkt voor haar succes. In een interview met Aran Bade liet moeder Erica van zich horen: "Oh, zulke negatieve reacties! Dat kind werkt zo hard, doet alles zelf en heeft een leuke webwinkel. Dan mag je toch verhuizen? Waar bemoeien mensen zich mee?” Montana probeert de negatieve reacties ook van zich af te laten glijden: "Je moet het dan toch proberen te negeren en denken: laat maar gaan."

 

 

Meer over