Meester Bart Beuving

Mr. Frank Visser introduceert nieuwe rechter

30 september 2021 08:12 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot SBS 6
Mr. Frank Visser doet vanaf nu niet in z'n eentje uitspraak. Meester Bart Beuving wordt toegevoegd aan het presentatieteam om zo de rechter wat te ontlasten.

Mr. Beuving (45) vertelde in Shownieuws dat hij vanaf nu de hamer af en toe overneemt van zijn beroemde collega Mr. Visser (70).

Kantonrechter

Beuving heeft nog weinig televisie ervaring en geeft in een interview met de showbizz rubriek ook toe dat hij in het begin moest wennen aan zowel de camera's als het feit dat de emoties hoog opliepen. Gelukkig is ouwe rot Viktor Brand nooit ver weg om de nieuwbakken tv-rechter bij te staan. In zijn dagelijks werk is Beuving kantonrechter in Amsterdam en voorzitter van het Platform voor Innovatieve Projecten. 

Mr. Groos 

Vorig seizoen kreeg Mr. Visser ook al versterking van collega Reinier Groos. Hij blijft vooralnog actief bij Wordt u al geholpen? en in Mr. Frank Visser rijdt visite. Bart Beuving richt zich in eerste instantie uitsluitend op Mr. Frank Visser Doet Uitspraak. De eerste aflevering met Mr. Beuving is op donderdag 30 september te zien om 21.30 uur bij SBS 6.

Meer over