MTV heeft twee nieuwe presentatoren

17 mei 2017 10:24 | amusement | Door Televizier

© MTV

MTV krijgt er twee nieuwe gezichten bij: Rijk Hofman (20) en Yade Lauren (18). Samen met MTV-presentator Kay Nambiar gaan de jonge talenten filmpjes maken voor de online platformen van de muziekzender.  

Onder de naam MTV NOW geeft het drietal video-updates over entertainment, muziek en lifestyle. Youtuber Rijk richt zich voornamelijk op social mediaverslagen, zangeres Yade neemt lifestyle onder haar hoede. Kay (33) gaat langs bij artiesten en vraagt hen het hemd van het lijf.   

Ex on the Beach

De filmpjes van Kay, Rijk en Yade zijn niet alleen online te vinden, maar komen ook op tv . In een van de video’s loopt Kay een dag mee met Kraantje Pappie en interviewt Rijk de deelnemers van Ex on the Beach Double Dutch. 

Snapchat Stories

Yade Lauren timmert aan de weg als zangeres en werkte eerder samen met dj-duo Yellow Claw. Rijk Hofman maakt vlogs voor zijn YouTube-kanaal en deelt grappige Snapchat Stories met zijn volgers. 

MTV Awards

Kay Nambiar won in 2014 Expeditie Robinson en hetzelfde jaar werd hij het vaste gezicht van MTV.  De presentator maakt voor de zender onder andere festivalreportages en interviewt grote artiesten als Muse en Martin Garrix. Ook  presenteerde Kay de MTV Awards en Queens in the jungle.

Meer over