Blauw bloed

MTV komt met koninklijke realityserie

30 Juli 2018 16:14 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP
MTV gaat een zesdelige realityserie uitzenden over twintigers uit de koninklijke en aristocratische wereld. In The Royal World worden zes personen gevolgd.
De twintigers zijn afkomstig uit Engeland, Rusland, Oostenrijk, Nigeria, Ierland en de Verenigde Staten. Voor The Royal World gaan zij samenwonen in een landhuis in Engeland. Behalve interactie tussen de deelnemers, van wie de namen nog niet bekend zijn gemaakt, wordt er in de nieuwe serie ook een kijkje gegeven in hun dagelijkse leven.

Nieuw niveau

"The Royal World is een vermakelijke show die je laat zien hoe hun leven - dat normaal voor de meesten van ons niet toegankelijk is - er echt uitziet", vertelt Katy Manley van MTV in gesprek met Deadline. "MTV heeft een diepgewortelde geschiedenis met het schijnen van een licht op originele personages en unieke subculturen. Dit programma brengt dat naar een geheel nieuw niveau."

170 landen

De productie van de realityserie is in handen van Initial. Dit bedrijf was ook verantwoordelijk voor de Britse versie van Big Brother. The Royal World wordt in meer dan 170 landen uitgezonden.

Meer over