Mysterieus gezicht in Wie is de Mol-leader: is dit Annemieke?

In de tweede WIDM-aflevering kwamen vijf oud-Mollen langs, op witte stenen hoofden. Maar in de leader is nog een zesde gezicht te zien: Annemieke Schollaardt?!

De tweede aflevering van Wie is de Mol kende een spannende laatste opdracht. De kandidaten kregen in een verlaten klooster adviezen van vijf Mollen uit voorgaande seizoenen: Margriet van der Linden, Kees Tol, Dennis Weening, Anne-Marie Jung en Susan Visser. Hun gezichten waren geprojecteerd op witte stenen hoofden.

Witte gezichten

In de leader van Wie is de Mol komt er in een flits ook zo’n wit gezicht voorbij. Maar als we goed kijken, zien we dat dit niet het hoofd van Margriet, Kees, Dennis, Anne-Marie of Susan is. Kijk en oordeel zelf:

Afbeelding

Zouden we in de leader de Mol van dit jaar kunnen aanschouwen? Op de projectie worden we in elk geval aangekeken door een stel grote bruine ogen. En die lijken sprekend op de ogen van Annemieke Schollaardt… Hoort zij ook bij het Mollengenootschap?

Neus

Omdat het gezicht wordt geprojecteerd op een stenen hoofd met een stenen neus, is het lastig te herkennen. In ieder geval kunnen we vaststellen dat het een zesde persoon is, die in de kloosteropdracht zelf niet te zien was. Dat moet toch wel een hint zijn? En dan is er ook nog iets vreemds aan de hand met de oud-Mollen: waarom zijn de bruine ogen van Dennis in de projectie opeens blauw? En wat is er met Kees Tol aan de hand? Er is nog genoeg te puzzelen.

Lees ook:
Onze Wie is de Mol-thermometer bij aflevering 2

Bekijk de Wie is de Mol-leader hieronder. Het mysterieuze gezicht is te zien in de 12de seconde, vlak na Airen Mylene:

Reageren