Na Ruud is ook Billy voorgoed weg uit Utopia

8 oktober 2014 17:06 | amusement | Door Televizier

Een dag na Ruud is ook Billy vertrokken uit Utopia. De blonde kunstenares hield het geen dag langer uit zonder haar grote liefde.

Geen hysterische huilbuien meer, geen slaande ruzies over helemaal niets. Billy (echte naam Marjet) is weg uit Utopia. Ze zag het leven binnen de loods niet meer zitten zonder Ruud die eerder werd weggestemd door de nieuwe bewoonster Elzewieke. Meteen na het laatste oordeel liet Billy de groep weten dat ze haar 24-uur aan zou vragen om daarna meteen te vertrekken.

Billy Bakker

Billy Bakker nam met een speech afscheid van de groep. „Nou jongens, ik had niet verwacht dat ik uit mezelf weg zou gaan. Dat doet me ook best veel verdriet. Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin gehad. Een fantastische tijd. Wat dat betreft is het nu een beetje te luxe. Ik hoop dat jullie het allemaal tot 31 december mogen volhouden. Charlotte, ik wacht op je met alle toeters en bellen. Giorgio, ga door, je bent top bezig. Je bent een fantastische vent en je doet alles goed.”

Huwelijk

Billy was een van de originele bewoners en waarschijnlijk de meest besproken. Ze maakte dagelijks op luide toon ruzie (vooral met verloofde Ruud), voelde zich altijd miskend, huilde bizar veel, maar was toch ook geliefd bij haar medebewoners. De kunstenares vulde haar dagen in Utopia verder met schilderen en van de zomer werd ze ten huwelijk gevraagd door Ruud.

Veel kijkers zijn opgelucht dat Billy de deuren van Utopia voorgoed achter zich heeft dicht gedaan. Maar zal Utopia niet enorm kleurloos worden zonder Ruud en Billy?

Meer over