Naar Bed Met Irene voortaan niet meer live

13 december 2016 16:52 | amusement | Door Televizier

© Screenshot SBS 6

Naar bed met Irene moest een live talkshow worden op de late zaterdagavond, maar SBS heeft besloten het praatprogramma van Irene Moors voortaan op te nemen.

Juist het feit dat Naar bed met Irene rechtstreeks werd gemaakt en uitgezonden werd bij de start in november geëtaleerd als het grote pluspunt van het programma.

Bedselfies

Zo werden kijkers opgeroepen het programma trending topic op Twitter te maken, ook konden ze vragen stellen, meepraten via de social media wall en hadden ze kans dat hun selfies in bed getoond werden. Ook was de uitzending tijdens de reclames te volgen via Facebook Live. 

Live en semi-live

De eerste twee afleveringen, met Jan Kooijman en Katja Schuurman waren live. De derde werd op zaterdagmiddag opgenomen omdat hoofdgaste Tjitske Reidinga die avond zelf een theatervoorstelling had. De vierde en laatste aflevering van het seizoen was met Gert Verhulst en bleek wederom niet live.

Seizoen 2

SBS heeft besloten om het tweede seizoen van Naar bed met Irene op te nemen. Woordvoerder Roos Franssen:"Gedurende de productie periode werd duidelijk dat op zaterdagavond bekende artiesten lastig of niet aanwezig konden zijn. Om het programma zo goed mogelijk te maken en te kunnen gaan voor de beste gasten is gekozen voor opname. De uitzendingen vanaf 21 januari worden zaterdagmiddag 'live on tape' opgenomen om op de late avond uitgezonden te worden."

Irene & Rudolph vieren kerst

Overigens is Irene de komende weken live op SBS te zien. Samen met Rudolph van Veen maakt ze vanaf maandag 19 december iedere werkdag het nieuwe programma Irene & Rudolph vieren kerst.

 

Meer over