Nadia op Vrijdag

'Nadia Moussaid krijgt programma om week Eva Jinek af te sluiten'

10 maart 2024 11:25 | amusement | Door Redactie Televizier

© Hilde Harshagen/VPRO

Nadia Moussaid krijgt in het nieuwe televisieseizoen mogelijk een eigen programma op vrijdag. De veertigjarige presentatrice nam onlangs een pilot op van Nadia op Vrijdag en daarmee moet ze de werkweek van Eva Jinek op de zender gaan afsluiten.

Namens AVROTROS neemt Eva Jinek straks namelijk vier avonden voor haar rekening met een eigen talkshow van maandag tot en met donderdag. De vrijdag is zodoende nog vacant en Moussaid wil in dat gat springen. Nadia op Vrijdag zou om 19.00 uur te zien moeten zijn op de zender, schrijft het AD.

Nadia

Voor Moussaid is het geen onbekend terrein, want eerder had ze al een praatprogramma met Nadia. Dat was echter niet live en keerde na tegenvallende kijkcijfers niet terug op hetzelfde tijdslot. Ook ging het programma van NPO1 naar NPO3. “Op NPO 1 heb je simpelweg meer bereik. Ik was superteleurgesteld toen ik het hoorde. Ben het er ook niet mee eens. Dit programma verdient een plek op NPO 1”, zei ze destijds tegen Het Parool.

Talkshow

Met Nadia op Vrijdag krijgt Moussaid hoogstwaarschijnlijk weer een talkshow. Eerder was ze ook te zien bij Op1 en werkte ze onder andere bij Brandpunt+ en Laat op Eén. 

Meer over