Najib Amhali presenteert Little Big Stars

18 april 2017 10:36 | amusement | Door Televizier

© Nick van Ormondt

Najib Amhali gaat voor RTL 4 het programma Little Big Stars presenteren. In de Nederlandse versie van de Amerikaanse show Little Big Shots laten kinderen zien waar ze goed in zijn.

Volgens de zender is het geen wedstrijd, maar krijgen kinderen tussen de drie en twaalf jaar de kans om hun talent op tv te tonen. De 46-jarige cabaretier kijkt uit naar de opnames. “Het is totaal iets anders dan wat ik normaal gesproken doe, maar daarom ook des te leuker dat ik deze kans krijg. Ik ben heel benieuwd naar wat er allemaal voorbij komt. Bizar wat die kids kunnen en laten zien. Van dansen en zingen tot trucs op skateboards of met een basketbalring. Ik laat me graag verrassen.”

Ster van de avond

Kinderen met een bijzonder talent of uitgesproken passie zijn in Little Big Stars de ster van de avond. Skateboarden, koken, kickboxen, vloggen of dansen; niets is te gek. Kinderen tussen de drie en twaalf jaar kunnen zich hier aanmelden voor de talentenshow.

Amerikaanse versie

In de Verenigde Staten wordt het door Ellen DeGeneres bedachte programma Little Big Shots ook gepresenteerd door een komiek, vandaar dat RTL met Najib kwam. In de wekelijkse show van comedian Steve Harvey komen een hoop getalenteerde kinderen voorbij die maar wat graag laten zien waar ze goed in zijn.

Little Big Stars is dit najaar te zien op RTL 4

Meer over