Nance gevraagd als kandidaat voor The Voice of Holland

Toen het niet zo goed ging met de carrière van Nance Coolen benaderde RTL haar met de vraag of ze mee wilde doen als kandidaat bij The Voice of Holland.

Een tijdje geleden liep het niet geweldig met de presentatiecarrière van Nance Coolen. Daarom besloot The Voice of Holland haar te vragen als kandidaat voor de talentenjacht. Nance zong in het verleden namelijk een aardig moppie in het duo Twenty 4 Seven, zoals Slave to the Music.

Zingen onder douche

Maar Nance vertelde op 100% NL dat ze niet zo veel trek had in een deelname aan The Voice. „Presenteren vind ik zo’n feestje dus daar moeten we het dan maar bij laten, zingen is leuker onder de douche.” Dat is misschien maar beter ook, want andere BN'ers die wel deelnamen aan The Voice kwamen meestal niet heel ver. Musicalster Chaira Borderslee sneuvelde bijvoorbeeld al in de blind auditions.

Charly Luske

Uitzondering op de regel is Charly Luske die in 2011 tot de halve finale kwam en daarmee zijn zangcarrière nieuw leven inblies. Als het aan Nance ligt, doet ze trouwens helemaal nooit mee aan een zangprogramma. „Ik word weleens gevraagd door televisie-programma’s. De Beste Zangers van Nederland bijvoorbeeld, maar daar staan zulke leuke en goede zangers, daar moet ik niet tussen gaan staan.”

Bekijk hieronder hoe Nance de sterren van de hemel zong in de jaren negentig.

 

Reageren