Nance krijgt grote show op RTL 4: Puur Geluk

Voor Nance gaat er een droom in vervulling: ze krijgt een grote vrijdagavondshow op RTL 4. In Puur Geluk mag ze dromen van anderen vervullen.

Nance Coolen presenteert deze zomer de Staatsloterij-show Puur Geluk, onthult ze in De Telegraaf. Het is een soort Surprise Surprise: Nance gaat 'geluksmomenten' uitdelen aan nietsvermoedende deelnemers. De show krijgt een mooie plek: op de vrijdagavond van RTL 4.

Voorbereiding

Om mensen in Puur Geluk echt te kunnen verrassen is veel voorbereiding nodig, legt Nance uit: "Het programma had een lange aanloop. Het is ingewikkeld om te maken omdat er veel veldwerk aan vooraf gaat. We gebruiken bijvoorbeeld social media om uit te vinden wie welke wensen heeft."

RTL 4

Nance keerde vorig jaar terug op televisie: na haar vertrek bij SBS 6 was ze twee jaar lang niet op de buis, maar bij RTL 4 mocht ze weer aan de slag. Nance' eerste wapenfeit was Familie Gezocht, maar de zender had meer voor haar in petto. Deze zomer mag ze volop aan de bak.

Puur Geluk

Nance presenteert samen met Angela Groothuizen en Froukje de Both de nieuwe BN'er-show Wie Doet De Afwas? en neemt dus ook de grote show Puur Geluk voor haar rekening. "Een eigen studioprogramma bij RTL: hiermee gaat mijn grootste wens in vervulling," vertelt de presentatrice in De Telegraaf. "Daar heb ik nooit een geheim van gemaakt. Ik zit hier met een smile van oor tot oor."

Puur Geluk is vanaf vrijdag 19 juni te zien op RTL 4.

Lees ook:
Een interview met Nance over haar terugkeer op televisie.

Reageren