Nance mag nieuw seizoen Puur Geluk maken

Nance Coolen kan haar geluk vast niet op: RTL heeft een tweede seizoen besteld van haar vrijdagavondshow Staatsloterij: Puur Geluk.

In de luwte van de zomerprogrammering mocht Nance het nieuwe format uitproberen. Naar de eerste aflevering keken meer dan één miljoen mensen

Positieve reacties

Daarna zakten de kijkcijfers wat in, maar met gemiddeld 800.000 kijkers was het wel een van de best scorende programma's die RTL deze zomer op de buis bracht. Ook op Twitter waren de reacties op Puur Geluk eigenlijk grotendeels positief. In zes afleveringen verraste Nance heel wat mensen op grote en kleine manieren. Van een reisje naar Disneyland Parijs tot een bijzondere babyshower. 

Opgeven voor Puur Geluk

Helaas kan niemand zich rechtstreeks opgeven voor het programma. De makers zoeken namelijk zelf uit wie ze op welke wijze verrassen: "Dat doen we door goed om ons heen te kijken: we bekijken het nieuws en de kranten, praten met winkels en volgen social media zoals Twitter en Facebook. Zo is de verrassing het grootst en kan het écht iedereen overkomen."

Wanneer Puur Geluk op de buis komt is nog niet bekend.

Reageren