Natasja Froger keert terug op tv in nieuw seizoen Met Open Armen

Het adoptieprogramma Met Open Armen krijgt een tweede seizoen. Presentatrice Natasja Froger, die heel 2015 niet op tv was, is bezig met de opnames.

Heel dit jaar was Natasja Froger niet op de buis bij RTL 4. Haar tv-hit Bonje Met De Buren is verhuisd naar SBS 6 en programma's als Welcome Home, Echt Scheiden en Doof! kregen geen vervolg. Maar volgend jaar maakt de presentatrice een comeback: ze is bezig met een tweede seizoen van Met Open Armen.

Niet ziek

Deze week is Natas in Amerika voor opnames van het adoptieprogramma, meldt RTL Boulevard. Daarmee komt er een einde aan de geruchten dat de presentatrice nog steeds ziek thuis zit. In mei belandde ze in het ziekenhuis met mysterieuze buikklachten en roddelblad Privé schreef deze week dat het nog steeds niet goed ging. Maar de vrouw van René Froger blijkt dus alweer volop aan het werk. "Ze is gewoon lekker aan het draaien," vertelt haar manager.

Omstreden programma

In Met Open Armen volgt Natasja Froger gezinnen in een adoptieproces. Tijdens het eerste seizoen in 2014 kreeg het programma veel kritiek. Stichting United Adoptees International vond zelfs dat het direct van de buis moest verdwijnen. "De adoptiekinderen zijn ongevraagd en onbedoeld lijdend voorwerp van emotie tv voor commerciële doeleinden," liet de stichting toen weten. "Deze kinderen zijn hun anonimiteit kwijt en hun privacy wordt geschaad."

Lees ook:
Natasja Froger weer thuis na ziekenhuisopname

Reageren