Nationale Sekstest is terug! Deze BN’ers testen hun kennis

17 januari 2017 16:22 | amusement | Door Televizier

© TLC - Nick van Ormondt

Binnenkort ontdekken we wat onze BN’ers weten van vibrators, standjes en soa’s. RTL maakte vandaag bekend welke kandidaten deelnemen aan de Nationale sekstest.

In de jaarlijkse Nationale sekstest beantwoorden deelnemers de meest uiteenlopende vragen over seks, liefde en erotiek. RTL is het ook dit jaar weer gelukt om wat BN’ers bij elkaar te sprokkelen. De Sekstest wordt dit jaar afgenomen bij Patricia Paay, realityster Geneviève Fox, presentator Kay Nambiar, vlogger Giel de Winter en model Loiza Lamers. 

David Bowie

Vooral de eerste twee zitten vast vol met spannende anekdotes: Patricia schokte heel Nederland door in De wereld draait door, in de herdenkingsaflevering van David Bowie, over haar wilde nacht met de overleden zanger te praten. Ook Geneviève weet er wat van, zij deed het uitzendingen lang met haar vriend in Oh oh daar gaan we weer. Nu haar bekendheid toeneemt, hoopt Geneviève binnen vijf jaar een shoot voor de Playboy te doen. 

Presentatie

Het programma wordt, zoals in voorgaande jaren, gepresenteerd door het duo Yolanthe Sneijder-Cabau en Rick Brandsteder. Vlaamse seksexpert Goedele Liekens mag niet ontbreken en geeft als sidekick meer uitleg over de pikante onderwerpen. 

RTL XL-app

Niet alleen de BN’ers worden getest. In de studio maken ook de publieksvakken (Onliners, Hunks, Babes, Sexy moeders en Stouterds) de Nationale sekstest. De kijker kan thuis meedoen met de test, via de RTL XL-app.

De Nationale Sekstest wordt woensdag 25 januari uitgezonden op RTL 5. 

Meer over