NCRV-soap SpangaS krijgt twee nieuwe seizoenen én een nieuwe bioscoopfilm

Goed nieuws voor alle SpangaS-fans: de jeugdsoap houdt er voorlopig nog lang niet mee op! Er zijn nog twee seizoenen in de maak én er komt een tweede speelfilm aan.

Op vrijdag 25 oktober 2013 is het groot feest op het Spangalis College, dan wordt de 1000e aflevering van SpangaS uitgezonden. Dat is niet het enige feestje dat gevierd wordt: er komen nog minstens twee seizoenen aan van de soap.

Nog twee seizoenen

Dat maakten de makers van SpangaS vandaag bekend. Momenteel zit de soap in zijn zevende seizoen, daar komen nu sowieso nog een achtste en negende seizoen bij. Dat betekent dat fans nog jaren plezier kunnen beleven aan het NCRV-programma.

Tweede bioscoopfilm

Daarnaast konden de makers nog meer heugelijk nieuws melden aan Sp!ts. Er komt namelijk een tweede bioscoopfilm aan.  De eerste film SpangaS Op Survival kwam in 2009 uit.

"De film wordt in de zomer van 2014 opgenomen en zal naar alle waarschijnlijkheid in het voorjaar van 2015 in de bioscoop gaan draaien. Misschien zelfs al eerder, maar dat ligt een beetje aan hoe snel het allemaal gaat. Waar de film over gaat is nog niet zeker, maar dat hij er komt wel", lieten de makers weten op een feestje ter ere van de 1000e aflevering van de serie.

SpangaS

SpangaS staat erom bekend veel maatschappelijk thema's aan te snijden die relevant zijn voor jongeren. De 1000e aflevering wordt op vrijdag 25 oktober om 19:00 uur uitgezonden op Nederland 3.

Reageren